top of page

Ilona:

Naast mijn werk als kleurvaklaborant, waar ik het kleurcorrigeren van foto’s tot in de finesses heb geleerd, volgde ik de opleiding aan de Fotovakschool. In daarop volgende jaren heb ik diverse bruids- en studio-awards gewonnen, aan vakjury’s deelgenomen én zowel de brons als zilver licentie behaald bij de Master Photographers Network (voorheen Dutch Institute for Professional Photography).

 

Als initiatiefnemer van Familiefotografie.nl en later ook Sgoolfotografie.nl, ben ik inmiddels geen onbekende meer in ‘fotografenland’. Na vele tienduizenden kinderen, volwassen en families te hebben geportretteerd, behoor ik (in alle bescheidenheid) tot de meest ervaren fotografen van Nederland.

 

Met Sgoolfotografie.nl bestormen we momenteel met een team van professionele fotografen, een markt die voorheen werd bediend door een handjevol traditionele ondernemers. En we laten zien dat we niet alleen zakelijk, maar ook inhoudelijk succesvol willen zijn. Niet voor niets besteedden diverse vakbladen al meerdere keren aandacht aan Sgoolfotografie.nl.

Ik ben er super trots op dat in een praktisch ontelbaar aantal huishoudens, werk van mij of van één van de door mij geïnitieerde bedrijven hangt of staat. Hebben jullie binnenkort ook zo’n té gek portret van jullie gezin of familie aan de muur? 

“Wauw, dat is snel... Ik vind de foto's erg goed geworden, dank je wel... en misschien nog wel belangrijker, mijn dochter van 17 kwam net even kijken en zij vindt ze ook erg goed! Nogmaals en dank en wie weet tot een volgende keer.” 

Stephanie Hoogland Familiefotografie
Ilona's Collega's:
Stephanie
Chantal

“Maar ik wilde trouwens nog de complimenten geven aan de fotografe! Mijn twee jarige dochter was een heks. Wilde totaal niet op de foto, maar de fotografe was onwijs creatief en had onwijs veel geduld met m’n kids (lees: dochter) en de foto's zijn boven verwachting echt superleuk geworden!” 

bottom of page